Spitse lichtoplossingen voor bedrijf en woonhuis

WVM Electro Solutions BVBA - Ronse - Verlichting

Ontwerp, plaatsing en onderhoud van indoor en outdoor verlichting

Wat is het doel van uw verlichtingsinstallatie? Wilt u deze verlichting functioneel, ondersteunend gebruiken of wilt u eerder een bepaalde sfeer creëren? En moet deze verlichting dan prominent en vooruitspringend zijn of eerder indirect? Of misschien wilt u verschillende doelen combineren?

Verlichting speelt een erg belangrijke rol in uw dagelijkse activiteiten. WVM denkt daarom graag met u mee. Op basis van een uitgekiende lichtstudie ontwerpen, plaatsen en onderhouden wij de perfecte lichtinstallatie voor kantoor, fabriek, horeca, winkel en woning. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring aan voor zowel uw indoor als outdoor verlichtingsproject.

Wil u meer weten over onze diensten of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Dan luisteren wij graag naar uw wensen. Neem contact op via de contactpagina voor meer informatie. Of u nu behoefte hebt aan een eenvoudige installatie voor thuis of een complex verlichtingsontwerp voor uw bedrijf, wij staan graag tot uw dienst met accurate oplossingen.

Wist u dat u bij ons ook welkom bent voor elektriciteits- en datavoorzieningen, toegangscontrole, domotica en LED-projecten? Lees er meer over op onze website!

Contacteer ons

WVM Electro Solutions BVBA

Leuzesesteenweg 177
9600 Ronse - Belgiƫ

Facturatie Gegevens

Elzeelsesteenweg 400
9600 Ronse - Belgiƫ
Gsm: 0476 29 02 59
info@wvmelectrosolutions.be

BTW BE0823 773 191
Back to Top